ArtRobotiX

https://natieprineducatie.ro/

Ce ne propunem noi, echipa ArtRobotiX?

Fiind pasionați de robotică, informatică sau domeniul mecanicii, scopul nostru principal este să ne depașim limitele prin abordarea diferitelor tehnici care cu siguranță ne vor ajuta în dezvoltarea noastră intelectuală, toate acestea încadrul echipei ArtRobotiX. Astfel, prin muncă în echipă, bună întelegere și perseverență vom reuși să facem față provocării oferite de First TechChallenge 

Care sunt conceptul și valorile acestui proiect?

Conceptul proiectului First Tech Challenge presupune mai mult decât construirea unui robot, întrucat el include munca în echipă, lucrul pe proiect, spiritul și abilitățile anteprenoriale, inițiative, rezolvarea de probleme și nu în ultimul rând, voluntariatul.

Deasemenea, ceea ce vom descoperi și învăța pe parcursul acestei experiențe este mult mai important decât ceeea ce câștigăm, deoarece, cultivând spiritul competiției prietenești, prin respect, empatie și bună voință, îi inspiram și pe ceilalti să adopte aceleasi valori , însoțite de cooperare și profesionalism.

Care sunt sarcinile echipei noastre?

Sarcinile de acoperit de membrii echipei ArtRobotiX sunt:

  • Sarcini tehnice referitoare la programare, construcție robot, driving robot pe teren și strategie de joc
  • Sarcini non-tehnice referitoare la marketing si comunicare, strangere de fonduri, business plan si strategie.

SUCCES IN CONTINUARE!

FELICITARI! RO 145 ArtRobotiX a obtinut premiul I la etapa Regională a competititie FTC pentru cea mai buna promovare de echipa.
Multumim Nație prin Educatie pentru oportunitatea de a participa la jurizarea virtuala!