Revista scolara „Armonie”

De mai bine de treisprezece ani,  elevii Liceului de Arte „Ionel Perlea” si-au exprimat sentimentele in mod armonios conturând imaginea unei publicatii originale ce are rolul de a evidentia talentele si trairile privind atat sfera personala cat si cea scolara. Fie ca vorbim de liceeni antrenati în cursa spre viitor, de copiii emotionati din clasele primare sau de cei din ciclul gimnazial, daruirea, implicarea afectiva si munca in echipa au constituit temelia performantelor noastre.

Amintirile si experientele elevilor sunt prezentate an de an intr-o forma diferita, surprinzand astfel aspiratia spre perfectionare a elevilor nostri, care prin pasiune pentru scoala au devenit un model, o sursa de inspiratie pentru colegii lor. Astfel, revista defineste coordonatele de stiinta si de suflet care ii pot calauzi pe copii si pe adolescenti  pe drumul anevoios, dar greu si frumos al artei culorilor, formelor, volumelor, vestimentatiei, sunetelor…Urmarind diversitatea profilelor noastre, armonia creatiei  generale este redata in sine de ideile matematice, fixe, precise si de cele ale umanistilor care se leaga formand o opozitie perfecta a contrariilor.

Revista “Armonie” este expresia unui ideal ce izvoraste dintr-un adevarat cod de existenta: armonie prin ordine, odine prin masura, masura prin echilibru, echilibru prin cunoastere, cunoastere prin traire, prin creatie, prin implicare, prin responsabilitate. Acest numar al publicatiei dezvaluie, pe langa articolele de creatii si de literatura si de micile opere de arta, o parte din sufletul acestei scolii, care prin imaginatie si ingeniozitate paseste in fiecare zi catre culmile succesului prin dorinta de a se mandri si de a-si demonstra abilitatile si cunostintele. Experienta anilor de munca a contribuit la perfectionarea continutului, abordand o tematica variata prin care sa se regaseasca specificul scolii noastre: muzica- un mod de viata, arta privita din ochii copiilor, ganduri prin versuri.

Redactor-Sef: Denisa Tocileanu, clasa a XI-a D
Redactor-Sef adjunct: Daria Voda, clasa a XI-a D
Redactori:
  • Anastasia Grecu, clasa a VII- a B
  • Delia Rentea, clasa a XII- a C
  • Maria Ghinea, clasa a VIII- a A
  • Dumitrascu Nicole Cristinne, clasa  VIII-a  A
Tehnoredactare:

Alexandru-Denis Nedelcu, clasa a X-a D

Culegere computerizata:

Prof. Elena Musat

Coordonatori:

Prof.  Ecaterina Stroe

Colaboratori:
  • Limba Engleza: Dir. Adj.  Dumitrache Camelia
  • Limba Franceza: Prof. Anca Moncea
  • Limba româna: Prof.  Simona Oprea
  • Arte plastice: Prof. Simona Buzoianu